Botiga de menjar italià a Gràcia | La Nostra Pasta | Botiga delicatessen a Gràcia | La Nostra Pasta

La Nostra Pasta al districte de Gràcia

Ets un amant de la bona taula i t'apassiona l'autèntica pasta italiana? Vols sorprendre als teus convidats amb un menjar que no podran oblidar? Vine a La Nostra Pasta i descobreix un univers de varietat, gust i color. T'esperem.

Benvenuti in Italia
Botiga de menjar italià a Gràcia | La Nostra Pasta

Et donem la benvinguda al petit racó italià al cor de Barcelona: La Nostra Pasta. Som una botiga de menjar italià a Gràcia especialitzada en la venda de pasta fresca, pasta seca, formatges, embotits i productes làctics de qualitat. A més a més, elaborem diàriament plats per emportar, perquè així gaudeixis dels millors àpats de la nostra botiga a l'oficina, a casa o amb amics.

El nostre principal senyal d'identitat és la QUALITAT. Només comercialitzem productes gourmet i delicatessen, procedents directament d'Itàlia la seva immensa majoria i pertanyents a les cases comercials i marques més importants a escala mundial. El nostre catàleg destaca per les pastes fresques, pastes seques, formatges, articles de xarcuteria i productes làctics molt variats.

Escollim minuciosament tots els articles del nostre catàleg, pel seu gust, pel seu caràcter biològic i per la seva presentació. Per totes aquestes raons la nostra botiga de menjar italià a Gràcia és única. Vine a conèixer-nos i comença a veure la pasta des d'una altra perspectiva. Per a grans, per a petits, per a joves, els nostres articles són per tot tipus de persones.

Productes italians de qualitat. Escollim les millors matèries primeres especialment per a tu