La Nostra Pasta a Gràcia | La Nostra Pasta | Botiga delicatessen a Gràcia | La Nostra Pasta

Contactar amb La Nostra Pasta a Gràcia

Si vols saber més sobre algun dels nostres productes o conèixer com preparar la pasta a la teva pròpia casa, envia'ns la teva pregunta i et donarem una resposta al més aviat possible. A La Nostra Pasta som especialistes en pastes i articles italians desde fa diversos anys.

La Nostra Pasta a Gràcia | La Nostra Pasta

MARBLANK Y ARJUNA, S.L.
Plaza de la Llibertat, 12
08012 Barcelona (BARCELONA) España

Telèfon: 932378793

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de MARBLANK Y ARJUNA, S.L., , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a MARBLANK Y ARJUNA, S.L., indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Per poder enviar el formulari ha d'introduir el mateix codi que es mostra en la imtage dins del camp Verficar. Aquest control permet combatre l'SPAM (correu electrònic no desitjat). Si no pot veure correctament els caràcters, premi el botó Recarregar al costat de la imatge per generar un nou conjunt de caràcters.

captcha Premeu per canviar la imatge.