Pasta fresca a Gràcia | La Nostra Pasta | Botiga delicatessen a Gràcia | La Nostra Pasta

Botiga de pasta fresca a Gràcia

A La Nostra Pasta elaborem la nostra pasta fresca. Oferim un producte de qualitat arribat directament de terres italianes. Vine i comprova per tu mateix l'autèntic sabor 'Made in Italy'.

Pasta fresca a Gràcia | La Nostra Pasta

Si estàs buscant una botiga que t'ofereixi pasta fresca de primera qualitat a la ciutat de Barcelona, en concret al districte de Gràcia, nosaltres som el lloc perfecte. Elaborem pasta fresca de primera qualitat, amb les millors matèries primeres del sector i la venem al pes, perquè així et puguis portar exactament la quantitat que desitgis.

Venem pasta fresca sense gluten. Consulta'ns

Es tracta d'articles de consum immediat, amb ingredients com l'ou. Identificaràs aquests articles pel seu increïble gust. Estem segurs que mai has provat una pasta com la nostra. Cada dia t'oferim la selecció més àmplia, avalada pels anys de dedicació dels nostres professionals a aquest sector.

Pasta fresca a Gràcia | La Nostra Pasta

PASTAS FRESQUES FARCIDES Elaborem pastes fresques farcides dels següents ingredients: carn mixta, espinacs i formatge ricotta, quatre formatges, pernil dolç i formatge, carxofa i ricotta i albergínia, carabassa, butifarra fresca i ceps, entre d'altres. A més a més, segons la temporada oferim una altra sèrie de pastes farcides, amb un elaborat més minuciós, com formatge gongonzola amb pera, bolets i tòfones, burrata, ricotta de cabra amb rúcula, bacallà o marisc, entre altres propostes.

Pasta fresca a Gràcia | La Nostra Pasta

PASTA FRESCA LLARGA La pasta fresca llarga és una de les més demandades pels nostres clients, ja que agrada tant als grans com als més petits de la casa. Cada dia trobaràs al nostre local spaghetti tradicionals, tagliatelle a les fines herbes, spaghetti d'espinacs, tagliatelle amb un toc picant i pappardelle a l'ou, entre moltes altres.  A més a més, a la nostra botiga de pasta fresca a Gràcia també elaborem les salses, aquests elements que donaran el toc especial al plat. Comercialitzem les nostres salses en un recipient separat de la pasta (per a dues racions), perquè així puguis triar la que més t'agradi (bolognesa, pesto o pesto roso). A més a més, igual que amb les pastes, també comercialitzem salses sense gluten.