Pasta seca a Gràcia | La Nostra Pasta | Botiga delicatessen a Gràcia | La Nostra Pasta

Botiga de pasta seca a Gràcia

A La Nostra Pasta posem a la teva disposició un ampli catàleg de pasta seca d'ou i pasta seca de sèmola, de les marques italianes més importants del mercat.

Tot i que a La Nostra Pasta estem especialitzats en l'elaboració i venda de pasta fresca, també tenim un petit departament centrat en venda de pasta seca, amb les marques capdavanteres al mercat italià. Comercialitzem aquest article en paquets de 500 gr. i de 250 gr. amb algunes marques i elements.

Existeixen dos tipus de pasta fresca i els dos es poden trobar en el nostre establiment:

Pasta seca a Gràcia | La Nostra Pasta

PASTA SECA DE SÈMOLA

És la tipologia més coneguda i sol·licitada pels nostres clients. Treballem amb una de les marques de referència a Itàlia, Cecco, de la qual oferim pràcticament totes les referències de la línia tradicional (en format llarg, format curt i sopes), les seves especialitats (mezzi, rigatoni, tagliatelle o lasagna, entre altres) i la pasta integral.

A més a més, anem una mica més enllà i venem un dels articles de més elevada qualitat, elaborat per la marca Gentile. Es tracta d'una pasta seca de sèmola de gra dur que té una consistència més gran i resisteix millor a la cocció. Som l'establiment de referència per a totes aquelles persones que estimen la pasta en totes les seves versions.

Pasta seca a Gràcia | La Nostra Pasta

PASTA SECA D'OU

La pasta d'ou sec és un article més exclusiu, que arriba a menys gent que la de sèmola pel seu preu. No obstant això els avantatges que ofereix són moltes, com el seu agradable sabor, el seu menor temps de cocció i la seva textura.

A la nostra botiga podràs trobar pasta seca d'ou de la Casa Alfieri i de Di Aldo.

Vine a veure'ns i et recomanarem el millor gust. Només per a tu.